top of page

Diverse Massages

 Ontspannende massages in deze drukke tijden waarin zoveel van je verwacht wordt.

 

.

Intuïtieve Massage

Een intuïtieve massage is een holistische ontspanningsmassage met warme olie en mooie lange vloeiende bewegingen die toch diep binnenkomen. Een vorm van contact zonder woorden waarin je spanningen los kunt laten. Dat je voelt dat je leeft in het nu, in het heden.

Deze massage zorgt dat je lichamelijk en geestelijk kunt ontspannen. Het brengt lichaam en geest in balans.

Intuïtieve massage is een massage met respect, liefde en gevoel. Masseren vanuit je hart, met je gevoel. Je hart door je handen laten stromen.  Iedere massage is ook weer uniek omdat de massage geheel op u afgestemd is.

Chi-Wit Massage

De Chi-Wit massage is een specifieke massage voor de rug en achterkant benen. Chi staat voor ultieme levensenergie, de menselijke energiestroom. De wervelkolom geeft door zenuwen onze energie door. Levensenergie ( ook wel onze spirituele kracht genoemd) stroomt door ons hele lichaam en bepaalt de vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Als deze niet vrij kan stromen kunnen allerlei geestelijke klachten ontstaan zoals: frustratie, boosheid en andere remmingen. Je kunt daardoor letterlijk en figuurlijk je buigzaamheid en soepelheid kwijtraken. In de wervelkolom komen namelijk de zenuwen samen en deze staan in verbinding met de rest van het lichaam.

De Chi-wit massage is een rug massage die ervoor zorgt dat uw lichaamsenergie weer gaat stromen en geeft verlichting bij emotionele en fysieke pijn.

Intuitieve stoelmassage

Een stoelmassage is een massage van 15 tot 45 minuten op een speciale massagestoel, waarbij u de kleding aan kunt houden. Het hele gebied van je hoofd tot aan je onderrug  inclusief armen en handen worden behandeld.

De drukpuntmassage, stretches en pulsing helpen je om  de spanningen los te laten. Stoelmassage is zeer geschikt bij RSI, schouder- en nekpijn.

Deze massage maakt het mogelijk om in korte tijd te ontspannen en weer op te laden.

De massage wordt standaard over de kleren heen gegeven, maar het is ook mogelijk om stoelmassage met olie te ontvangen.

Intuïtieve stoelmassage geeft ook een diepere ontspanning en leert je loslaten en ontvangen.

 

Hot Stone Massage

Een hotstone massage is een ontspannende massage waar heerlijke warme stenen op je lichaam worden geplaatst zodat de warmte op verschillende delen binnenkomt.

Terwijl de stenen hun werk doen worden je armen en benen gemasseerd met olie en warme stenen. Uiteraard worden nadien ook de rug en buik met de warme stenen en olie gemasseerd. Een hotstone massage ontspant, ontgift en maakt je bewust. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor pijn en kramp worden weggenomen.

 

Massage in zijligging

Door te masseren in zijligging is er meteen een koesterend gevoel aanwezig.

Door een ontspannen en relaxte lighouding heeft u meteen het gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Deze intuïtieve zijligging massage is zeer geschikt voor mensen die het moeilijk vinden om zich te ontspannen en voor mensen die problemen ondervinden met langere tijd op hun buik of rug te liggen.

De massage is met warme olie en trage vloeiende bewegingen die toch diep binnendringen.

Deze massage zorgt ervoor dat u zich totaal kunt ontspannen. Het brengt lichaam en geest in balans.

 

massage onderarmen

Alhoewel deze massage techniek ook in de andere massages wordt gebruikt kunt u er ook voor kiezen om een algehele massage te ontvangen met de onderarmen. Deze holistische massage geeft een dynamische dimensie. Een holistische massage neemt de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent. Met het masseren met de onderarm worden de vormen van het lichaam in een vloeiende beweging gevolgd.

Uiteraard wordt deze massage ook weer met warme olie uitgevoerd.

 

bottom of page