Massagetherapie

Ik geloof erin dat klachten en ziektebeelden nooit op zichzelf staan.

Vrijwel altijd is er iets aan vooraf gegaan. Dat kan lang of kort geleden zijn.

Over het algemeen is het wel iets dat je diep geraakt heeft. Wat je bewust of onbewust met je mee sjouwt. Een overtuiging die je van vroeger hebt meegekregen hebt die nu nog doorwerkt bijvoorbeeld. Je blijven bewijzen, geen grenzen aan kunnen geven, op een vervelende werkplek of in verkeerde relatie blijven hangen, geen beslissingen kunnen nemen, angsten, stress.

 

Wat wil er gezien worden? Wat zorgt ervoor dat al je energie verloren gaat?

Wat geeft het lichaam aan? Wat zegt je onderbewuste? Welke emotionele pijn wil aandacht?

 

Door mijn hoge sensitiviteit, sterke intuïtie voel ik de spanningen in het lichaam. Waar de fysieke en/of de emotionele blokkades zitten.

Dwingt je lijf je te stoppen? Wat zit er achter de pijn?

Wat draag je allemaal mee op je schouders en je nek?

Vermoeid door je anders voor te doen dan je bent?

Last van je rug door jezelf overeind houden?

Zit je niet lekker in je vel?

Willen je benen niet meer vooruit?

Zit je hoofd vol?

Blijf je doen wat je niet wilt?

Voel je je onzeker?

Massagetherapie is leren je grenzen te (ver)kennen, je lekkerder in je vel te voelen, meer op jezelf en je lichaam te leren vertrouwen.

Wanneer nodig gaan we in gesprek over de mogelijke oorzaken. Vaak zijn er maar weinig woorden nodig en kunnen we werken met een visualisatie en mindsettings. Ook is er de mogelijkheid om te wandelen. De natuur in. Nadien is er een op maat gemaakte intuïtieve massage. Deze is voor iedereen weer anders. Ik laat me leiden door mijn intuïtie en door wat jij wil bereiken.

Mijn doel is om het Leven optimaal te laten beleven. Om de levensvreugde weer te laten stromen zodat een ieder weer zichzelf kan zijn en daarvan kan genieten!

De bijdrage is 85 euro voor een intakegesprek en een massage. Tot en met mei 2021 is er een kennismakingsactie. Intake en massage van € 85,00 voor

€ 50,00.

Vervolgbehandelingen zijn € 85,00 en bestaan uit een gesprek/wandeling of eventuele visualisatie en massage. De visualisatie kan ook onder de massage plaatsvinden.

De tijdsduur ligt om en nabij de 75 tot 90 minuten.