top of page

Behandelingen

 

 

Gezonde mensen kunnen in principe altijd gemasseerd worden, of je nu een klacht hebt of puur voor de ontspanning komt. Indien je een klacht hebt of in blije verwachting bent meldt dat dan vooraf, ik kan de behandeling daarop afstemmen door een gebied extra te behandelen of juist met rust te laten. Wanneer je in behandeling bent bij een arts, fysiotherapeut of andere specialist bespreek dan altijd eerst of massage is toegestaan. Massage activeert het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, wat een positief effect heeft op je gestel en je weerstand. In veel gevallen kan massage een klacht verminderen of voorkomen.

 

Situaties die aanleiding geven om niet te masseren of slechts lokaal, zijn: griep, trombose, spataderen, ontstekingen of bij besmettelijke huidaandoeningen. Aangepaste behandelingen zijn er ook, bijvoorbeeld: zwangerschapsmassage, (gecertificeerde masseurs) of  sportmassage bij blessures.

 

U kunt bij mij ook terecht voor een ontspanningsmassage met een Turks tintje ( Hammam). Een heerlijke scrub en inzeepmassage.

U wordt welkom geheten met een glaasje Turkse thee, waarvan u kunt genieten terwijl u rustig met uw voeten in een voetenbad zit.

Na dit bijkom-momentje  neemt u plaats op de massage tafel en ontvangt u over uw gehele lichaam een scrub waarna u op de Hammam wijze ingezeept wordt met de weldadige olijfzeep. ( rug, achter- en voorkant benen, buik en armen) Na dit Hammam ritueel ontvangt u nog een ontspanningsmassage. Deze verwenbehandeling duurt ongeveer 2 uur en ik bied hem u aan voor € 85,00

 

 

DE MASSAGES
BETAALBAAR, PROFESSIONEEL en met PASSIE
Intuitieve Massage
Chi Wit Massage
rouw verlies.jpg
Intuïtieve Stoelmassage
Rouw en verlies Massage
belangrijk.jpg
Mindset Massage
Massage in zijligging
Massage bij kanker
GOED OM TE WETEN
  • De massages zijn uiteraard hygiënisch en handdoeken worden na ieder gebruik gewassen.

  • Omdat het een intuïtieve massage betreft is iedere massage weer uniek en anders. De massage wordt op het gevoel en vanuit het hart gegeven.

  • Voor mensen die last hebben van stress, fibromyalgie, artrose is massage een weldaad voor het lichaam. Het verlicht de pijn, brengt rust en  balans in het lichaam, heeft een gunstig effect op het slapen en op de ademhaling. 

  • Bij hooggevoeligheid en door het opvangen van allerlei prikkels kun je behoorlijk gestresst en gehaast in het leven staan. Een massage brengt rust in lichaam en geest. Even ontdoen van alle indrukken.

  • Er is ook de mogelijkheid om een "ik heb nu last van" massage te boeken. Wilt u een keer geen full body massage, maar een massage gericht op uw pijn of stresspunten dan is er die mogelijkheid ook. U dient uiteraard VOOR de behandeling uw specifieke wensen aan te geven zodat er met de massage bewust aan gewerkt kan worden. Het uurtarief is € 55,00.

  • Er worden alleen massages gegeven die op deze site vernoemd zijn.

  • Gun jezelf een heerlijke massage. een massage zorgt ervoor dat u weer in balans komt, zorgt voor een goede doorbloeding, vermindering van  pijn en stressklachten, vergroting van de beweeglijkheid, weerstand die toeneemt,  het is een moment van totale aandacht voor jezelf, een nuttige verwennerij, een moment in het NU.

 

 

 

bottom of page