top of page

Elly Smits - Masseuse

 

Ik woon al 64 jaar in het mooie en rustige dorp Beek en Donk.

Het dorp met de vijvers, de parken, bossen, het kasteel. Een hele ontspannende omgeving. U zou zelfs kunnen overwegen om na de massage nog even lekker bij de vijver die 20 meter verder ligt, na te genieten.

 

In 2014 ben ik een opleiding intuïtieve massage gaan volgen bij Sabaaydi. Daar kwam ik erachter waar mijn passie ligt!!! Wat ik wil in het leven.

Mijn passie ligt  bij een persoonlijke maar vooral warme omgang met mensen en ze daardoor iets mee kunnen geven. 

.

Dit is precies wat bij me past. Massage waar ik mijn warmte door kan geven, waar ik kan werken met gevoel, tastbaar en in contact met mensen, gericht op de persoon. Met trage bewegingen en heel relaxed de mensen in een ontspanning brengen. Zodoende ben ik na gedegen opleidingen een eigen praktijk gestart.

Een massagepraktijk waar men de zorgen even los kan laten. Waar ik mijn hart door mijn handen kan laten stromen, en jou de persoonlijke aandacht kan geven.

Je kunt bij mij terecht op een voor jou afgestemde massage. Iedere massage is uniek.

 

ik hoop dat jij jezelf zo een massage gunt. Jouw moment van genieten in het NU

 

Tussen 2014 en tot en met 2024 heb ik meerdere opleidingen gevolgd om me helemaal te kunnen specialiseren in massages, massagetherapie en te gaan voor de rust en het geluk van de mens. Het omzetten van negatieve en belemmerende overtuigingen. Een andere mindsetting.

bottom of page